marți, 11 august 2009

BalkanTrip

So, I've been away. Still am. Prin tari balcanice. Ciudate tarile astea. Nu-mi plac... ma fac sa ma simt patrioata and I hate it. I suppose. Tot ce zic este ca Bulgaria nu ma place si mie nu-mi place Bulgaria. Sofia este ceva gen Rahova+Ferentari. Si nu pot intelege de ce au intrat si ei in UE. Versus Macedonia..... mai exact, Skopje. Geniala capitala. Frumoasa, civilizata, ai ce vedea acolo, de la ruine, pana la o promenada interesanta. Ar fi un fel de Militari cu Drumul Taberei, cu bucati de Centru, pe alocuri.
Scorul e cam asa, so far:
Sofia vs. Bucuresti 0-1
Sofia vs. Skopje 0-1
Skopje vs. Bucuresti 1-0
Acum destinatia.
Stau sa ma gandesc unde as putea incadra Prishtina, Kosovo. Sau Serbia si Muntenegru, depinde cum vrei s-o iei sau de partea cui esti. E mai rau decat Sofia... dar nu tocmai. Traficul e infernal, n-au legi (deloc deloc, dar apoi in trafic), e aglomeratie pe strazi, foarte multa lume pt un oras asa mic, mult praf si vreme ciudata. Dar parca nu e atat de urat ca in Sofia si nu atat de pustiu. Dar it sucks, considerand toata situatia din tara and all.
Urmeaza sa va arat niste poze interesante, zic eu :)

Mai intai niste poze de pe drum, ca era ceata asa, prin Bulgaria





Apoi unele cu Sofia in ipostaze mai dragute asa





(and this one's for Brain)



Then we have some of Skopje (facute cu aparatul lui tati)





Si unele din Prishtina :)









And, Brain, uite scoica pt. tine :D



Un comentariu:

Irene spunea...

awwww u remembered :D:D:D that is sooou soou sweet

in alta ordine de idei HAAA s-au dus si la bulgari manowar=)) haa haaa...buuurn...si tare p dos sunt sofienii, those umbrellas man:)) (stiu stiu, strategia doncafe blah blah blah...it sucks:)) )

and skopje looks pretty nice and kewl

e tare si aia cu newborn

and i see u made alotta panormas:D:>