luni, 22 iunie 2009

Simple Facts

Ieri a fost a good day for science. Cel putin pana seara, dar I digress.
Am descoperit niste chestii, unele nice... altele, not so.
For example: am descoperit ca nu mi-e frica de lacul din Herastrau.
Si ca m-am distrat in tiribomba aia care te invarte in aer, din parcul de distractii de acolo. Am mai descoperit ca oricat vreau, nu ma pot abtine de la inghetata cu fistic!
Dar am descoperit si ca guys got it all wrong. Got us, women, all wrong. Fereasca Sfantul sa fiu eu vreo experta...dar pe bune acum, cine a facut acele "guides to understanding women" trebuia sa fie vreun barbat misogin :))
Spre exemplu, daca noi spunem nu, e nu. Simplu si la obiect. Nu e poate. Nu e alta data. Those words exist on their own; why ignore them? De ce sa le inlocuim cu un alt cuvant? Daca e poate, pey, spunem poate. Daca e alta data, spunem alta data. Dar daca spunem nu, e nu :) Sincer, nu stiu cine a venit cu ideea de "femeile cand spun nu, de fapt vor sa spuna da/altceva" :))
Apoi alta chestie: NU vrem barbati cu burta si lanturi de aur la gat! =)) In niciun caz! Nu-mi pasa ce spun studiile! Aparent, exista niste cretino-idioti care au facut niste cercetari/experimente si au descoperit ca acele cupluri formate dintr-un el cu burta, chelie, aur la greu si probleme gastrointestinale si o ea semi-pitzi, dar acceptabila/decenta au succes la greu si in aria romantica si in cea sexuala. Si ca d-aia femeile prefera astfel de barbati; ca sunt mai buni in pat. A moment, please, sa-mi revin din starea de WTF?! Din pacate, nu pot sa dau link -like a good journalist would- pt. ca am auzit asta de la un amic (care probabil a citit-o pe net pe undeva). Asa, gata, mi-am revenit. Deci, sper ca nu e nevoie sa intru intr-o mare dezbatere pe tema asta. E clar, da?! Wtf, people actually believe that shit? =))
And now, dragi masculi feroci, se poate intampla si urmatoarea situatie in viata: sa existe o ea, destul de ok, care sa nu vrea de la voi mai mult de o noapte :)) Da, exista. Jeez, nu toate femeile vor acea pseudo-relatie superba plina de dulcegarii care provoaca diabet. Mai ales pt. ca you guys suck at doing that :D (a se citi, if you would know how to take a girls' breath away, things would be different)
Si cum dracu' de preferati voi acea tipa care exceleaza in prostie si e plina de ea (la propriu, va rog)(asta ca sa nu folosesc cuvinte ce ar jigni animalele) fara sa va ganditi macar ca you could have it so much better? Ma depaseste! Sau asta tine cumva de acel "studiu" mirobolant efectuat de cretino-idiotii de mai sus? Si acest fapt sa fie demonstratia de care am eu nevoie sa ma conving ca, intr-adevar, asa este?! Pff!!
Last but not least, am descoperit ca de fapt voi, barbatii, sunteti cei care au nevoie de un users manual. Nu noi. Si cica voi aveti doar buton de on/off :)) Kidding me? Sau, hai bine, sa nu fiu prea de tot: e clar totusi ca sunteti si voi la fel de complicati ca si noi - cu un tablou de bord plin cu butoane colorate si luminate.
Acum, evident, totul depinde de persoana.
La fel cum ceea ce am tastat mai sus este opinia mea (but isn't that what you do in a blog?). Se prea poate ca eu sa got it all wrong. Se prea poate sa nu, ca totusi. Dar either way, e prea de dimineata pt. chestii de genul :))


Later edit:
Puisorul Cufurit: voi
Puisorul Cufurit: femeile
Puisorul Cufurit: cand v-o luati peste nas
Puisorul Cufurit: deveniti feministe
Puisorul Cufurit: e o reactie de aparare
Puisorul Cufurit: si de mascare a unui sentiment de inferioritate
Puisorul Cufurit: :P

Sry, dar a fost prea penal asta!! (nu si adevarat)
Si ca raspuns, see comentariul meu - de fapt replica Creierului :))

14 comentarii:

puisorul cufurit spunea...

Noi, barbatii, suntem de departe cei mai destepti, mai frumosi, mai profunzi si mai simpatici din rasa noastra. Suntem o specie superioara. ;;) Iarta-ma ca sunt asa direct, dar cred ca sansele tale de salvare si de acceptare a situatiei conform careia e naspa de voi, sunt minime. Prin urmare, trebuie sa profit de orice situatie ca sa-ti reamintesc de conditia in care te scalzi. :P Iarta-ma, deci. Intentiile mele sunt bune. :P

Rozalia spunea...

=))
Ca sa citez un mare clasic inca in viata:
"si barbatii cand nu vor sa recunoasca ca femeile au dreptate o baga repede p-asta cu feminismu'"

kretz spunea...

oh Doamne!ma doare capul. Capra si varza nu prea pot fi impacate...oameni buni, oamenii mor in Somalia!!

Rozalia spunea...

Draga Kretz, dar zi ca n-am dreptate! :))
Oricum, asta nu era un post despre cat de feminista sunt eu sau nu, ci despre acele chestii pe care le-am sesizat.
Draga Puisor, nu iti atacam specia. Nu stiu de ce te-ai simtit :P

Anonim spunea...

frustrari feminine.. toate femeile sunt la fel. cum spunea un clasic in viata: "fetele femeile, toate sunt la fel... cand vad un barbat cu bani, au sarit pe el!"
si este normal, deoarece creierul feminin.. dar mai bine il las pe cufurit sa va explice chestiunea asta..

Rozalia spunea...

da...dar, fratilor, nu va atac, nu spun vai ce feminista sunt eu si uite asa; ati citit cu atentie? nu scrie nicaieri ca voi masculii astia suntei mai naspa decat noi, feministele. asa ca, de ce va simtiti?

Unknown spunea...

Daca-mi permiteti, cateva chestii de remarcat:

1- a trebuit sa recitesc de 5 ori textu disputei ca sa pot sa-mi dau seama despre ce-i vorba.... obositor de urnmarit pentru un om care a dormit 7 ore total in ultimele 4 nopti

2- diferentele si parerile-s impartite. Eu merg totusi pe vorba puidorului, in prea-cufurirea lui, pentru ca experienta-n "campu' muncii" a demonstrat ca argumentele lui stau mai solid in fata argumentelor tale

3- parerea mea e ca noi, barbatii suntem mai simpli decat voi de inteles. Pentru ca noi in 95% din cazuri spunem ce gandim, nu vorbim criptat in speranta ca cineva desluseste visele pe care vrem sa le expunem direct da' ne e rusine de numa te miri ce :)) suntem fiinte care functioneaza pe pragmatism si directitudine

4- NU nu inseamna totdeauna NU. de cele mai multe ori, NU la voi inseamna POATE, ceea ce ne face sa actionam in consecinta, avand 50% sanse sa facem ceea ce vreti de fapt

5- femeia nu are cum sa aiba user's manual. Ar trebui cred sa defrisezi amazonu' pentru 2 exemplare.

6- barbatu' n-are buton ON/OFF de pe care sa-l faci sa faca ce vrea. Are un singur Joystick pe care tre' sa-nveti sa-l manuiesti cum trebe si obtii minuni. Recomand antrenament pe un schimbator de viteze de dacie de dinainte de 90 pentru deprinderea miscarii de baza.
In rest, mai aveti nevoie de un "plug-in" la aplicatia barbateasca "orgoliu" si gadiland-ul pe acesta din urma, va veti face viata cu mult mai usoara, pentru ca devenim mult mai maleabili.

Avem putine butoane care ne fac sa functionam, da' daca nu ai macar instinctual o idee in ce rdine sa le apesi si esti si destul de comoda incat sa arunci constant mata moarta in ograda noastra, atunci nu faci decat sa-ti ingreunezi inzecit misiunea :))

7- citez: "if you would know how to take a girls' breath away, things would be different" !!! dati-mi voie sa adaptez putin dupa crunta realitate din ziua de azi:

if a girl would know what it takes for someone to take her breath away AND explain or at elast describe it, things would be different"

Invatati sa comunicati direct si eficient ce vreti si ce va roade si lucrurile se rezolva mult mai repede

Rozalia spunea...

Tot ce spui tu, Raka, se aplica persoanei mele. Pentru ca eu vorbeam din punctul meu de vedere(duh). Si deci, stiu ce would take my breath away si stiu si sa explic, cat se poate de bine :) Nu vorbesc criptat, spun exact ce gandesc si ce vreau sa spun.
Dar, of, nu ma luam de voi. Nu arunc nicio mata, moarta ori ba, in nicio ograda. Daca stiam ca o sa sariti in asa hal, pey, atunci scriam ceva care sa va si loveasca!
Ori acum voi va chinuiti sa deslusiti aberatiile unei persoane care a luat ceea ce a auzit la mai multi baieti si a comentat pe baza lor.
Doar atat am facut, domnilor.
De ce vreti sa facem totul intr-o she said/he said thing?

Recomandarea ta cu schimbatorul de viteze de la dacia imi aduce aminte de o reclama foarte tare =))

puisorul cufurit spunea...

Cruciada!!! Barbati, la lupta!!! Sa iesim de sub jugul feminin!!! Ahu! Ahu! Ahu!

Unknown spunea...

Hoooooo, Borcea! :)) Respira, ca nu suntem la Europa League cu spartanii alb-rosii :))

Irene spunea...

hai ca m-ati distrat, felicitari rozalia (cu accent p primu a) ca ai starnit atat verva. eu nu sunt feminista, hence my saying bancuri misogine si participand la discutii misognie, dar tre sa zic ca sunt de acord cu cele scrise de pinky. femeile normale la cap (adica nu toate stoarfele si pitipoancele si proastele, care reprezinta peste 50% din populatie feminina de la noi din tara) cand zic nu...nu e. daca alea vor sa faca p inteligentele, sa faca mama, da nu ne bagati p toate in aceeasi oala.
cum nici voi toti masculilor nu sunteti toti la fel, adica da, unii chiar gandesc din cand in cand:P
in alta ordine de idei, eu una sunt rapidista, asa ca va rog frumos, orice mentionare a altei echipe de fotbal, in afar de rapid, sa fie infranata
hai v-am pupat, si nu uitati, oamenii mor de foame in somalia :)))

Rozalia spunea...

...zise vocea ratiunii!!!
Brain, I missed you over here, dude :))

Irene spunea...

i know u did, i missed me over here too :)))
vin eu aici si dau dreptate tuturor
hai sa fie pace! (hipioata nihilista ce sunt)

Alexia spunea...

Ciudat de lunga disputa. Concluzia e simpla...suntem toti diferiti, nu toate femeile sunt atrase de bani sau burtosi, unele spera ca barbatul de langa ele sa descifreze taine ascunse in idei gandite sau nu cu premeditare intru buimacirea mascului ( I do not get the point of that). Desi am intalnit multi barbati tampiti nu m-am grabit sa spun NICIODATA ca toti sunt la fel, ba dimpotriva. Am iubit si barbati si femei si toate astea au avut ca baza si diferentele de caracter ale fiecaruia. Puisorule imi pare rau dar NU ai dreptate oricum ai intoarce problema. Nu te-am luat in serios cand am citit comentariul tau la acest articol si daca iubesti, ai iubit sau admiti posibilitatea de a iubi o femeie atunci cum poti spune ca rasa ta e superioara (doar asa ca idee), cred ca si barbatii gay ar fi avut un comentariu mai destept decat al tau. In plus, articolul tau referitor la feministe si la cele care abuzeaza de injuraturi e bun, iti dau dreptate, e pacat si sa stii ca si mie imi provoaca mila cele carora le-a crescut un obiect dadator de placeri intre picioare peste noapte.