sâmbătă, 13 iunie 2009

Noaptea Alba 1

Noaptea trecuta a fost noaptea alba a galeriilor, dar eu as caracteriza-o mai mult ca fiind una colorata. Noaptea a inceput unde altundeva decat in goblin la un suc cu Magda, Daliana si Bondaru.
Later Rozalia si Kretz decided to join us si am pornit in pelerinaj, asteptandu-ne sa fie ceva gen noaptea muzeelor. Dar n-a fost. Majoritatea galeriilor erau extrem de mici si plictisitor aranjate.
Am sa vorbesc numai de 2 din ele.
Prima (i forgot the name) a fost motivul unei invartiri in cerc mai mult decat penibila:)). Era vis-a-vis de cluba, insa noi am cautat-o prima oara pe strada cu fire-ul, apoi ne-am invartit de 3 ori pe blanari, pentru ca eu si Rozalia nu voiam sa acceptam ca e inauntrul unui magazin de skate-uri...si a fost. Un moment I told you so pentru Andra, care a insistat ca e acolo:)).
A doua a fost la tnb. A fost foarte fain pentru ca iti dadeau ceai si serbet (desi n-am mancat serbet pentru ca nu mai erau lingurite), pentru ca erau caiete, fiecare cu cate o tema, in care puteai desena sau scrie (si in care, desigur, mi-am varsat si eu frustrarile:)) ), pentru ca erau carti cu benzi desenate. A venit si protv-u si ne-a filmat :>.
Dupa ce-am plecat de la tnb, petre, unul din prietenii Rozaliei si-a lui Kretz, s-a intalnit cu doi tipi, unul fooooooooooarte enervant si beat, care ne intreba in continuu cand mergem in club. Partea rea a fost ca ne-am invartit cu el dupa noi pana la carturesti si inapoi. Partea buna a fost ca omu apparently n-avea ce face cu banii, iar Rozalia, in nervii ei foarte usor de creat, l-a exploatat. Ne-a cumparat omu inghetata, chipsuri, lion, tigari, bere :)).
Am mers finally si "in club". Suburbia. Rockoteca. Bad choice. Muzica, extraordinar de tare, ma mir ca mai aud. Oameni, same old blackers/rockers pletosi. N-am rezistat mai mult de juma d ora si am plecat spre cluba (da pinky, stiu, tie iti placea). In cluba ne-am invartit pana am gasit o masa, am dansat, ne-am destrabalat, am agatat un negru si niste dubiosi libidinosi, ne-am amuzat de dj (care e si prof la noi la facultate), am dansat some more.
Noaptea s-a incheiat cu dimineata (stiu, foarte filozofic din partea mea), si cu marea noastra uimire ca afara era lumina (desi era cam 6 dimineata, deci era logic).
well...all in all it was fun:P

3 comentarii:

Rozalia spunea...

Baaaaah! I loved Suburbia si Rockoteca lor! Si o sa va fac capul calendar ca m-ati facut sa plec pe Slayer!!
Si ai uitat si de tipul care lucreaza in cluba :P He was nice also :P

kretz spunea...

@ Rozalia- dar again, in Suburbia n-am fi facut altceva decat sa ne holbam degeaba si ok...stiu, Slayer..sorry :D
@Creierul- Kevin era funny, vroia sa scape de betivii care se luau de el =)

Irene spunea...

o fi scapat el...da pe mine m-ar fi scos in oras =)) deci...no:|