luni, 12 octombrie 2009

Minte bolnava

Chestia urmatoare am scris-o pe vremea cand adormeam in ore intr-a 12-a...atat de plictisita eram de ce se facea la orele alea irelevante pt. bac.
Astazi am patit-o din nou: era sa adorm la cursul de engleza (deci, curs,da? :)) ). M-a plictisit/enervat in asa hal profa incat ma gandeam sa ma omor. Si uite asa am revenit la tampenia asta scrisa acum 2 ani :)) Kretz o stie, posibil si Brain.
(uhm, e la misto...sper ca nu mai e nevoie sa precizez asta din nou :P)

Lama ascutita si zimtata strapunge carnea cu greu, lasa urmele dintilor sai ascutiti pe margini, taie incet, cu chin, plange si urla in ritm de durere. Sangele tasneste brusc. Improsca lichid rosu, vascos pe camasa alba... Se prelinge in reluare pe piept, cald, greu, apasator... Lama inainteaza, perforeaza mai departe organele. O vene ici-colo, carne sfaramitata cu usurinta acum ca a trecut de pielea groasa si batatorita. Fibra tresare usor, speriata de acea rabufnire brusca de violenta din partea stapanului organelor. Lama iese din nou la suprafata, triumfatoare, patata insa de sange, rosu aprins pe margini, bucati de carne agatate de zimti. Iese, orbeste, expulzeaza organe si miros daunator, doar pentru a intra din nou...de data asta cu mai multa forta, mai multa incredere, mai multa putere, strapungand mai mult, mai adanc, mai dureros. Sangele curge nincetat. Bluza alba devine rosiatica, sangele transformand-o. Mirosul de carne moarta, carne profanata, mirosul de sange ameteste, ma ameteste...delirez, cad intr-o baltoaca vascoasa si calda si adorm... Si ma trezesc la ora, inca la ora
:|

4 comentarii:

kretz spunea...

o da...I remember it..era si ceva cu adevarul a priori...parca:P

Irene spunea...

stiai de postal atunci?

camasa alba...uniforma, da cre ca cel mai bine ar fi sa fi fost sangele profesoarei (sau profului)...(din nou postal stuff:)) )

Rozalia spunea...

da, stiam de postal, dar tot aia ca nu-l aveam... cum nici acum nu-l am, hence the outbursts of deep violence, gen :P

Andra spunea...

'da faaac ?