miercuri, 25 noiembrie 2009

Eroii involutiei

Long time no see... v-a distrat narf bine pana acum oricum. N-am avut chef si nici n-am prea mai avut asa multe frustrari pentru a mi le expune.

Tot ce vreau sa transmit omenirii este urmatoru mesaj: oameni buni GROW UP!!!!!! In ultimele luni am observat numai oameni batuti in cap, care refuza sa invete sa gandeasca, desi nu e asa complicat pe cat cred (nu zic ca eu sunt mama ganditorilor...but then again, this is not about me) si care, desi au o varsta, se comporta ca un copil de 3 ani aflat la pubertate (stiu e greu de imaginat, dar se poate). Normal ca toti sunt buricu pamantului, iar cand isi vad teritoriu amenintat isi strang jucariile si isi fac un zid de aparare, sa nu cumva sa imparta si cu ceilalti copii ce-au ei...doamne fereste cum sa dau si la altu, pe noi nu ne-a invatat mami sa impartim.

Sa nu mai vorbesc de complexul mesianic, care loveste din greu si face multe victime (la unele e din plin stiti voi care:P) (and by voi i mean my grown-up friends). Pe sistemu: "viata ie greu, ie frumos da trece, sa fie bine sa nu fie rau" (in caz ca nu se simte ironia subtila , "ie" este o greseala intentionata, menita sa ironizeze o clasa din ce in ce mai mare a societatii) e greu sa n-ai prieteni, dar nu-i nimic, continua sa crezi ca ai(ne distrati si pe noi un pic, macar atat sa faceti). Si nu te astepta la altii sa renunte la viata lor pentru ideile tale marete si tampite.

Ah, si ce-i cel mai frumos e ca "copilasii" astia n-au ce face cu timpu lor liber...si se gandesc ei ca ar fi frumos sa "faca bine" altora ... si se bucura de victorii imaginare, si le creste lor orgoliu, se face mare mare mare (macar el, daca intelectu le-a ramas la 3 ani). Si ce e cel mai funny e ca ei cred ca ceilalti chiar ii baga in seama si pun la suflet. TEAPA, we don't give a fuck, we couldn't care less...

In urmatorul post (care nu stiu cand va fi, nu promit nimic) o sa vorbesc despre respect, calitate straina acestor copilasi.

Si ca incheiere, de la mine pentru acesti eroi ai involutiei.... sa aveti o seara, o saptamana si un an cat mai placut. poate gasiti carpa de praf si va stergeti creieru nefolosit de o vesnicie (nu...nu pe mine:P)

P.S. Intelege fiecare ce vrea, cand vrea, cum vrea si cu cine vrea. Oh, da...si sa fie pace!

2 comentarii:

Rozalia spunea...

stii ce e funny? ca eu stiu dsp cine e si ma prapadesc de raaaaas =))
imi place ps-ul :P

Irene spunea...

nu e numai despre cine crezi tu :P adica da...mostly, dar are si un caracter general:P