marți, 10 august 2010

Roz somon bonbon

Daca vi se pare ca ceea ce urmeaza n-are nicio relevanta, nicio concizie sau claritate, asta e pentru ca nu are.

Intr-un aglomerat centru comercial, o singura banca, si o multime de oameni care probabil nu stiu sa plateasca cu cardu, deci fac coada la bancomat. Stateam si noi, pentru un motiv pertinent nu pentru ca nu ar stii narf sa plateasca cu cardu. V-ati gandi ca celor 5 oameni din fata nu le-ar lua mai mult de 5-10 minute sa termine ce-au de facut, dar cum e posibil sa stai freakin 15-20 mins pentru ca 5 oameni sa retraga niste bani. acu serios.
Oameni buni, nemurirea sufletului nu se cumpara de la bancomat, se cumpara la cozile de adevaru de seara, sau orice se da gratis, acolo da, poate se gaseste nemurirea sufletului. da cand vezi ca n-o gasesti, de ce sa lasi cele multe persoane, probabil grabite, adica mai mult ca sigur grabite, din spatele tau sa astepte pentru ca tu te incapatanezi sa scoti apa din pietre?
titlul n-are nicio legatura normal, dar cand stai la coada si te mai dor si picioarele, debitezi astfel de termeni. e licenta poetica, e a mea, si e o culoare care caracterizeaza un anumit personaj, destul de indragit pe alocuri, din viata noastra de studentie, de care ne este cateodata dor, si care never grows old:)).

de maine ma mut pe meleaguri anglosaxone pentru o saptamana, o sa-mi vad visul cu ochii, adica o sa fac poze pe trecerea de la abbey road :D. aaaand i'm gonna poke a guard, sa vad daca se misca, sau se gadila :D

Si pentru ca tot am adus vorba de dragii mei beatles, let's make believe that Across the Universe este cel mai tare musical ever! Vi-l recomand din suflet. Let's make believe we like these samples and then watch the movie.

Nu stiu de ce le-am ales pe astea 2, they made sense now, sunt 31 de piese in tot filmul, facute foarte fain. see for yourself. In afara de actorii principali (care sunt indeajuns de talentati incat sa indeplineasca dificila misiune de a reinventa beatlesul), sunt si guest appearences ale lui bono, joe cocker si eddie izzard.

2 comentarii:

Rozalia spunea...

minunat post! fenomenal *applauds*
de beatlesi nu mai zic, sunt pretutindeni cand esti tu la microfon :))
si now that I think about it, do call me from prison (when you're there for poking a guard) :P

Creierul spunea...

sa te sun ca ma inregistrezi si sa ma pui aici sa rada milioanele de fani de mine :))